Skolotāji tiek aicināti pieteikties digitālo mācību līdzekļu izstrādei padziļinātajiem kursiem dažādos mācību priekšmetos un Tavaklase.lv mācību video autoru darbam

Valsts izglītības satura centrs (VISC) aicina skolotājus pieteikties darbam digitālo mācību līdzekļu izstrādei VISC īstenotajā ESF projektā “Kompetenču pieeja mācību saturā” (Skola2030).

Skola2030 veido un adaptē digitālus mācību līdzekļus, tostarp interaktīvus, lai atbalstītu augstākā mācību satura apguves līmeņa apguvi padziļinātajos kursos vidējās izglītības pakāpē, kā arī veselības, drošības un fiziskās aktivitātes mācību jomā.

Aicinām radošus skolotājus  ar pieredzi mācīt attiecīgos mācību priekšmetus skolēniem vidējās izglītības pakāpē, kurus interesē tehnoloģiju izmantošana mācību procesā un kuri ir gatavi dalīties zināšanās, pieredzē un radošajās idejās, pievienoties Skola2030 digitālo mācību līdzekļu izstrādes komandai.

Plašāka informācija par izsludināto vakanci un pieteikšanos atrodama šeit: https://ej.uz/eksperti_vakance

Valsts izglītības satura centrs (VISC) aicina skolotājus pieteikties Tavaklase.lv mācību video autoru darbam!

Vietnes Tavaklase.lv mērķis ir sadarbībā ar praktizējošiem skolotājiem un nozaru speciālistiem izveidot bagātīgu, mūsdienīgu, ērti uztveramu mācību video bāzi, kura kalpotu kā palīglīdzeklis un resurss skolotājiem un skolēniem mācīšanās procesā. Mācību video kalpos par atbalsta materiāliem skolēniem un skolotājiem pilnveidotā mācību satura un pieejas nostiprināšanai skolās no 1. līdz 12. klasei. Tie tiek veidoti VISC Eiropas Sociālā fonda (ESF) finansētā projektā “Kompetenču pieeja mācību saturā” (Skola2030) ietvaros. 

Mācību video veidotāju komanda aicina savā pulkā talantīgus skolotājus, kuri ir gatavi dalīties zināšanās, pieredzē un radošās idejās. Video autoru uzdevums ir plānot video saturu, gatavot scenāriju un filmēties.  

Lai pieteiktos, aizpildiet anketu un pievienojiet savu CV: https://forms.gle/YtdDAF7reiEkJMet5  

Vairāk lasiet šeit: https://ej.uz/tavaklase_lv_vakance 

Informācija pārpublicēta no Skola2030 komandas vēstules teksta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *