Skola2030 vebinārs: biežāk uzdotie jautājumi fizikā (18.06. plkst. 14:00)

https://www.skola2030.lv/lv/jaunumi/zinas/vebinari-par-biezakajiem-jautajumiem

Mācību gada izskaņā aicinām uz Skola2030 rīkoto vebināru sēriju vispārizglītojošo skolu mācību priekšmetu skolotājiem par biežāk uzdotajiem jautājumiem katrā mācību priekšmetā, gatavojoties pilnveidotā mācību satura īstenošanai no 2020.gada 1.septembra. Vebināri plānoti kā saruna ar mācību jomas vadītāju un programmu paraugu autoriem, ar iespēju dalībniekiem uzdot savus jautājumus.

Vebinārs fizikā notiks 18.jūnijā plkst. 14:00

Vebināru saturs

Vebināri notiks Zoom platformā, un skolotāji varēs izzināt neskaidros jautājumus par mācību satura un pieejas akcentiem, mācību darba organizāciju un citiem jautājumiem, tai skaitā, kā izmantot mācību priekšmeta programmas paraugus darba plānošanai, kā labāk atbalstīt skolēnus, kuri piedzīvo pāreju uz jauno mācību saturu, kā izmantot Skola2030 veidotos mācību līdzekļus. 

Aicinām piedalīties īpaši tos skolotājus, kuri nākamajā mācību gadā sāks pilnveidotā mācību satura īstenošanu 1., 4., 7. un 10.klasē. Sākumskolas skolotājus aicinām pievērst uzmanību tieši sākumskolai veltītajiem vebināriem, taču iespēju robežās iepazīties arī katrā mācību jomā plānotajiem vebināriem.

Pirms savas mācību jomas/mācību priekšmeta vebināra aicinām noklausīties jau notikušos vebinārus:

Reģistrācija  

Lūdzam reģistrēties katrā no vebināriem ne vēlāk kā līdz iepriekšējās dienas plkst. 12:00 šajā saitē.

Reģistrētie dalībnieki e-pastā saņems saiti ar piekļuvi pasākumam Zoom platformā.
Jautājumus aicinām sūtīt uz e-pastu: vebinars@skola2030.lv! 

Tiešraidi varēs vērot arī Skola2030 Facebook lapā, savukārt, vēlāk visu vebināru ierakstus būs iespēja noskatīties Skola2030 YouTube kanālā. 
Ja rodas praktiski jautājumi, lūgums rakstīt uz e-pastu: info@skola2030.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *